onsdag 20 november 2013

Julklappar i november?

Läser idag i bladet om bonden Eskil som fått sin traktor stulen under natten. Man kan undra vad vederbörande förbrytare ska med den till? En traktor går inte särskilt fort, max 50 knyck. Den är inte särskilt smidig att köra med och den går inte att ställa i garaget bara sådär då de som oftast sticker 3 meter på höjden. Bara tanken att byta till vinterdäck nu när silvret visar på nollan och under får en att överväga bytet både en och två gånger. Polisen säger i ett uttalande att vittnen har sett gärningsmannen plöja fram på grusväg 18 i södergående riktning mot Kvisttofta. En fantombild har även släppts.
Läser även en glad nyhet för alla med gråa hår på huvudet. Nu kan man få börja träffa andra människor med rullatorer under uppgjorda former, s.k. dejting på tid. Förr sprang man omkring och klappade damerna i baken i otid men nu kan man alltså få göra detta i tid OCH otid, det var inte dåligt!


Årets julklapp har även anlänt enligt Metro. Lite tidigt tycker jag då det faktiskt är över en månad kvar till julafton. Allt ska vara så stressigt nu för tiden, vad hände med var sak har sin tid? Snart ska väl grannen resa midsommarstången till påsk också. Julklappar i november... Humbug!

Farbror Bengt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar