fredag 15 mars 2013

Halv katt till salu

Tvärtom mot vad man tidigare trott så visar ny forskning att kvinnor som är riktigt breda om baken lever längre än kvinnor som är smala. Däremot förkortas livet avsevärt för de män som vågar påpeka detta. Värt att tänka på!

Nu har det kommit en ny påve i huset, vilket är lite synd då jag tänkt söka den utannonserade tjänsten. I annonsen stod det följande: Vatikanen söker en påve. Arbetsuppgifterna består av att i slutet sällskap diskutera heliga skrifter och dra helt obegripliga slutsatser. Var och varannan dag ska du gå ut på balkongen och vinka till människor som alla avgudar dig. Personliga egenskaper: Du bör tycka om s.k. "old fashion", gå klädd i pösiga kläder och trivas i hatt. Du bör gärna ha ett bra påveklingande namn, har du inget sådant ger vi ett till dig, exempelvis Johannes, Paulus eller liknande. Meriterande är om du läst böcker av Dan Brown.

Någon som är sugen på en halv katt? Kanske fungerar om man bara är lite allergisk eller kanske inte redo att ta steget att skaffa en hel.

Trevlig helg,
Farbror Bengt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar