måndag 18 mars 2013

Ny skandal?

Lagom till att man i godan ro sitter och tittar på V75 om lördagseftermiddagarna utan att undra varför storfavoriten mystiskt har strukits har det nu uppdagats ännu en skandal från Findus. Det var när akvariefisksamlaren Evert Evaldsson i fredags morse upptäckte att guppifiskarna såg ledsna och skrämda ut som skandalen fick morgonljus.
Akvariefisksamlaren Evert anar att fula fiskar härjar på Findus
Efter intensiva samtal med sina guppis som samtliga var chockade av händelsen att de inte kunde få fram mer än enstaka bubblor tog karpfiskarna ton. Sanningen visade sig vara att sjöhästarna under torsdagskvällen blivit bortrövade av män och kvinnor iförda vita kläder och konstiga hattar.. Misstänksam som Evald är ringde han direkt till Findus som bestämt dementerade att man inte har för avsikt att använda sjöhäst i fiskpinnarna men å andra sidan sade dem likadant om lasagnen.

Sjöhästen är även utrotningshotad vilket gör skandalen än värre.

Jag har under dagen försökt nå ansvarig på Findus men tydligen har hela företaget åkt till stora barriärrevet på tjänsteresa. Farbror Bengt kommer nu gå till botten med detta, även om sjöhästarna trivs bäst vid grunda korallrev. Kanske Flanell kan hålla ett öga öppet ovan vatten och med cyklop under nere i Thailand?

Farbror Bengt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar