lördag 15 december 2012

Festligheter

Festligheterna avlöser varandra så att vätskebalansen hålls på en jämn nivå, dricka bör man när man vistas i värmen sägs det. Imorgon är det Amerikanen Brian som ställer till med festligheter och lär enligt ryktesspridningar bjuda på ett hejdundrande och färgsprakande fyrverkeri.

På den förra tillställningen här i huset bjöds det på god mat och stämningen var på topp. För en utförlig redogörelse för kvällens aktiviteter kan ni läsa det på flanellsmemoarer.blogspot.se

Farbror Bengt gjorde under kvällen några observationer. Tydligen var det febril aktivitet i poolen, nedan ser vi deltagare till något som ser ut som en tävling av något slag, dock oklart vad.
Här ser vi deltagarna uppradade och domaren t.v i bild ska snart avge starttecken. Överdomaren t.h i bild ser till att allt går rätt till, kan det möjligtvis vara den forne stordomaren Pierluigi Collina?
Och där går startskottet! Collina ser lugn ut. Men plötsligt har en sjätte deltagare bokstavligen och bildligt talat dykt upp t.v i bild. Tjuvstart månne? Men inga protester eller proteser visades så tävlingen fortskred.
Hur tävlingen slutade är det ingen som vet, vad som dock hände var alla tävlande tog en sedvanlig tur med Smågrodorna som svenskar så ofta gör vid festliga sammanhang. Engelsmannen Roy hängde på och visade prov på bra SIMultankapacitet i poolen.
Här ser vi en annan filur dricka öl i poolen. Alkoholhalten i bassängen uppvisades till 4,5 under kvällen varav många tog tillfället i akt att ta sig en och annan kallsup. Dock håll vattnet 28 grader så benämningen kall kan väl diskuteras.
Enligt hörsägner är mannen  dålig på att dricka öl och ville ta tillfället i akt att lära sig det flytande.
Nästa historia lär dröja ett par dagar då jag kommer bege mig norrut ett par dagar till Khao Lak för att där hoppa på en båt och luffa runt Similan Islands. Bilder på när jag simmar med hajar och jagas av vargar kommer inom kort.

Farbror Bengt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar