torsdag 6 december 2012

Nytt husdjur

Man ska ju inte sticka under stolen med att det blir en och annan kanske t.om. tredje öl här nere om dagen. Men det var först igår jag lade märke till att Chang sponsrar både Barcelona och Real Madrid.

Dricker man således 22 öl, 11 i varje lag, plus några avbytaröl så har man alltså två fulla lag.
Igår tog vi motorbikarna till Kata, en resa som testade alla sinnen då det var en jäkla berg- och dalbana. I de värsta nedförsbackarna fungerade det inte att använda bakbromsen då hojjen gjorde 20 knyck ändå så det fick med största försiktighet vara att använda frambromsen.

Här blev raststopp! Vi blickar alltså norrut mot Kata och Karon. Bakom berget finns mytomspunna Patong
Väl inne i Kata gjorde vi fötterna fina för 300 B. Killarna i klubben kommer väl dregla över ens välpolerade tånaglar nu, tur att man har skor på sig när man springer!
Sedan snubblade vi in på en pågående marknad där man kunde fynda allt från nyslungad bläckfisk till äkta piratkopierade märkeskläder. Det bli till att fynda några Ray Ban glasögon för 100 B. Bra kvalité må jag säga för att vara äkta piratkopia!
Ett hundratal försäljare som alla hade kompispris! Inte illa att ha vänner vart man än i världen vänder
När det var dags för avfärd hemåt igen var problemet att komma ihåg var man parkerat biken någonstans.

På väg hem stannade vi när vi fick syn på denna godbiten! Funderar på att ta med en hem.
Självklart är det Elefanten jag talar om och inte mannen till vänster. Även om han säkert är trevlig och hade varit till nytta på hemmaplan


Farbror Bengt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar