söndag 11 november 2012

Lev på hoppet

Trillingnötter har idag stått på schemat! Dessvärre måste jag göra alla er som tänkte på knäppskallar ledsna då nötterna handlade om choklad och nötter i en underbar kombination. Smält mjölkchoklad med hasselnötter är en succé!

Har även nallat på glöggen idag, självfallet var jag tvungen att spetsa till den med en liten wirre för att få en skön feeling.

Tyvärr hade vi inga russin hemma som hör glöggen till. Då affären var stängd fick jag hoppa i badet en stund, sedan var det bara till att köra näven i glöggen då russingfingrarna trädde fram!

Har kommit på en ny affärsidé till alla er som tycker byxorna sitter tajt! Man säger ju att man lever på hoppet. Om man tar det bokstavligt och verkligen lever på hoppet i ca 14 dagar och ingenting annat så kan jag garantera att ni kommer rasa i vikt! Kursstart är tänkt till nästa år någon gång. Samtidigt som man går ner i vikt kan man passa på att göra allt annat som man vill göra i livet såsom bungyjump , fallskärm kanske fritt fall på Liseberg och hoppa hage eller liknande! Lev på hoppet bara!

Gör som friidrottarna och lev på hoppet!

Farbror Bengt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar