fredag 14 juni 2013

Socialt umgänge anno 2013

Allt är som det är här i staden när det inte blev som det skulle. Regnet öser ner och jag är ledig. I dagens samhälle har vi blivit alltmer miljömedvetna, vilket är jättebra! Har studerat internet noggrant och hittat några fiffiga uppfinningar som tar miljömedvetenhet ett steg längre.
Här ser vi den miljömedvetna gräsklipparen. Ska ni ha trädgårdsfest till helgen så var det hög tid att börja klippa i måndags, förra veckan.
Naturgas är ett fenomen som bland annat driver de gröna bussarna i städerna. Nu finns även naturgas till grillen, plugga in och njut sedan av en eco-vänlig måltid.
För bästa resultat skall du ladda upp dagen innan med kålrötter och bönor. Läs bipacksedeln ordentligt. Bör ej användas på öppen låga.
För några dagar sedan hade jag besök av några vänner och lade då märke till ett 2000-tals-beteende. Förr i världen samlades människor för att umgås med varandra och ha det trevligt. Alla som inte var närvarande fick helt enkelt vara utan socialt umgänge. Men så är icke fallet längre. Idag samlas en grupp människor för att sedan vara sociala med alla som INTE är i rummet. Ska bli spännande att läsa i historieböckerna om fenomenet om ca 100 år. (Jag planerar på att bli världens äldsta människa så jag kommer få svaret)
Fram med alla smarta prylar och var sociala i helgen! Se bara till att du inte är i samma rum som dem du är social med.

Farbror Bengt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar