lördag 19 oktober 2013

Måste ni veta vad jag äter?

Läser idag om lanseringen om den nya ölen som ska ta världen med storm, i dubbel bemärkelse.. En hederlig burköl har man ju stött på en och annan gång men nu gör även Burkaölen entré med den härliga sloganen: En öl för Allah. Finns nog snart i en kyl nära dig.
Gratis är gott har man hört och så även söderut. Gick på match för några dagar sedan och såg att läktaren var rätt öde. Men då glömde jag kolla på övre etage.
Nu när man är utan telefon så lönar det sig inte längre att leta efter restauranger som erbjuder gratis wifi. Därför fungerade denna baren perfekt! Här kunde man sitta och före en hederlig konversation med en annan homo sapiens utan att bli störd av en massa blippande och knapptryckeri. Nej, någon måtta för det allt vara!
Allt det här facebookandet har gått över styr helt och hållet. Inte bryr jag mig om du bakat 100 bullar idag och sedan ätit upp allesammans utan att bjuda på grannbarnen för att sedan gå till kylen och kalla det för power walk. Nej, tänk om Carl Larson hade levat idag, inte hade hans målningar blivit gjorda då, eller?
Farbror Bengt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar