söndag 21 oktober 2012

Flugsvamp

Ibland får man en känsla och blir alldeles varm inuti. Det hände mig nu ikväll när jag drack kaffe.

Helgen har varit högst trivsam, min moder och fader eller som vissa säger, päron (var kommer det ordet från? Jag spånnande lite på att det kunde ha med Adam och Eva och göra men det var ju inte ett päronträd dom åt frukten av utan ett äppelträd så därför skulle det heta mina äpplen, men som kille kan det missuppfattas för genetalier så jag får söka vidare, är det någon som vet så säg till) här och hälsade på och det var en mycket trevlig tillställning!

Dagen har spenderats på månen eller Kullaberg som det heter då landskapet liknar ingen annan plats vi har i Skåne så därför blir det månen. Sunny tyckte det var roligt att klättra på klipporna!

Väldigt trivsamt men husse satte skorpan på sned i halsen ibland när hundarna ville leka lite väl nära kanten med en lååång väg ner till vattnet.
I helgen var vi ute en lång runda i skogen och letade svamp. Hittade en väldigt fin flugsvamp, men tydligen är dom giftiga så jag plockade den aldrig. Tror dock flugan hunnit sticka innan jag plockat den ändå.


Farbror Bengt

2 kommentarer:

  1. Päron...
    Hört talas om parents?

    SvaraRadera
  2. Bra där! Tackar för svaret och hjälp med huvudbryn! Nu kan jag lägga mer energi på andra hyss jag håller mig sysselsatt med.

    SvaraRadera