lördag 19 januari 2013

Nästrimmer

Igår var vi på galej hos granntanten som fyllde år. Det var en trivsam tillställning vi blev bjudna på. Då  silvret fortfarande stod långt under vad som är behagligt badbyxeväder fick vi improvisera vinterlekar på golvet. Med lite finess, kyla och is drog vi upp en curlingbana i vardagsrummet. Då undertecknad legat på värmeläger under vinter med tillhörande kubbspel fullkomligt sopade jag banan igår med konkurrenterna!


Vad gör ni när höst och vintermörkret ligger som en nattsvart filt över huset? Vissa kanske passar på att läsa böcker, dansa bugg eller liknande. Men sen finns det människor som Ulla-klara nedan som öppenhjärtigt berättar om hur hon håller humöret uppe.  

"Jag och min man tittar mycket på tv, dricker te och röker hasch. Det är både avkopplande och trevligt. Vi har en egen liten odling som vår son Conny hjälpte till med i somras"

För alla er som besväras med långa näshår som tittar fram i tid och otid och tycker att det känns jobbigt att rycka dem finns det nu en ny produkt på marknaden ni kan använda. Hör gärna av er när ni provat!

Farbror Bengt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar